Equip

Les ànimes

 

Qui hi ha darrera de Bellànima?

Una treballadora social, una ballarina i un terapeuta que unim els nostres camins professionals i les nostres inquietuds per donar forma a aquest nou projecte.

Equip de Bellànima

member2hd2

Mireia Roca

Treballadora social i Antropòloga

La Mireia Roca ha estat vinculada a diferents projectes transformadors. Treballadora Social i Antropòloga, ha desenvolupat la seva professió en diversos àmbits. Des del 2009 treballa en el camp de les persones grans i realitza la seva investigació en l’àmbit de la cura, el gènere i les polítiques socials.

member1hd2

Maria Garriga

Ballarina i Terapeuta psicocorporal

La Maria Garriga ha fet una trajectòria artística i docent en el camp de la dansa i l’expressió corporal. Ha estat ballarina de la companyia Trànsit durant 8 anys, i des del 2006 que és professora de dansa i expressió corporal a l’Aula de Teatre de Mataró. Formada en Treball Corporal Integratiu amb Luís Carbajal i seguint la formació amb Moviment i Tècniques Psicocorporals de Río Abierto amb Graciela Figueroa.

col-01a

Cristina Castellà

Ballarina i Educadora infantil (especialitat psicomotricitat)

Ballarina, Graduada en educació infantil (UB). Diploma de Especialització Universitària en Psicomotricitat (URL). Realitza diferents cursos i tallers dedicats a la pedagogia de la dansa o a projectes concrets en la mateixa línia; Mercat de les flors, formació Segni Mossi, etc. Ha format part de diferents projectes artístics i es dedica bàsicament a la basant més pedagògica de la dansa, des de infants i adults a l’Aula de Teatre de Mataró i a Aules, escola de teatre musical a Barcelona. Crea un projecte propi: Dansa per Nadons, pensat per bebès de 6 a 15 mesos i adults acompanyats. Membre actiu de l’associació Dans InVitro, col·lectiu de persones que treballen per la visualització de la dansa a la ciutat de Mataró.

col-04a-1024x576

MARTA PINEDA

PSICÒLOGA I TERAPEUTA PSICOCORPORAL

La Marta. Psicòloga, Osteòpata bioenergètica cel·lular, Terapeuta Psicocorporal i facilitadora del Sistema Rio Abierto. Decideix emigrar a Uruguay, per aprofundir en la formació de Rio Abierto, de la mà directe de Graciela Figueroa i el seu equip. És a Montevideo on  inicia la seva trajectòria coordinant grups de moviment expressiu amb adults i infants en diferents projectes de l’àmbit social. Està formada  en Constel·lacions familiars (Uruguay- Argentina) i en Eneagrama amb el Claudio Naranjo.  És col·laboradora docent a l’equip Rio Abierto Catalunya. Psicoterapeuta grupal atenent col·lectiu en risc d’exclusió social. La vida li ha ensenyat que escoltar el cos, és escoltar l’ànima. És per aquest motiu, que actualment facilita sessions  de moviment expressiu per adults i realitza acompanyament en processos  individuals des del massatge, l’osteopatia i la teràpia psicocorporal.

col-05a-1024x576

PATRÍCIA MAS

Ballarina i creadora independent

Ballarina i creadora independent ha fet una trajectòria artística en el camp de la dansa, la interpretació, la dansa teatre, la dansa vertical i la performance. Ha realitzat diversos projectes com a creadora independent i ha investigat en el camp de l’educació social, l’educació infantil i la dansa teràpia. Pedagògicament, des del 2010 realitza cursos i tallers de dansa creativa per a totes les edats buscant l’expressió del moviment propi. Per ella, el moviment és una via directa a la pròpia essència i autenticitat i és per això que l’utilitza com a eina de transformació, comunicació i expressió. Membre actiu de l’associació Dans InVitro, col·lectiu de persones que treballen per la visualització de la dansa a la ciutat de Mataró.

col-06a-1024x576

Vanesa Ripoll

Terapeuta Psicocorporal

Llicenciada en Dret per la UPF, la seva passió per la dansa la va portar a estudiar Dansa Clàssica India  Kathak durant 8 anys a Varanasi, ciutat sagrada de la India. Allà també va contactar amb el ioga i la meditació Vipassana. En tornar a Barcelona al 2008 dirigeix classes de Dansa Kathak  durant 5 anys, i es submergeix en el món del Flamenc, la Dansa Africana, la Dansa Sufi i el Pilates. Cursa el postgrau en Treball Corporal Integratiu dirigit per Luis Carbajal i homologat per INEFC, i el curs de Psicologia dels Eneatips de Claudio Naranjo, així com diferents sessions de Movimiento Auténtico amb Andrés Waksman. Actualment està cursant segon curs en la formació de Psicoterapia Gestalt a l’escola Gestalt Barcelona i una formació bianual de terapia a través dels somnis. Junt amb una companya de Postgrau dirigeix un projecte que porta per nom Sóc Cos impartint tallers de Treball Corporal per a diferents col.lectius. Ha col.laborat com a observadora en tallers de sexualitat imparits per la Núria Costa i també ha col.laborat amb ella en taller des Treball Corporal per a la Gent Gran. Moure el cos és per a la Vanesa tant necessari com respirar, per a ella cos i ment van junts. A través del cos expressa i connecta amb una part d’ella a la que no pot arribar des de la ment i sempre ha estat investigant i buscant diferents disciplines corporals.

col-07a

PATI RUBIO

Ballarina, diplomada en TEAT

Ballarina, diplomada en TEAT, vinculada tota la seva vida  a la dansa. Rep formació de la mà de diferents coreògrafs i escoles de dansa (Lyn Simonson, Pineapple school de Londres, Sharon Lavi, Guillem Alonso, Carol Dilley, Victor Rodrigo..). Disciplines: Dansa clàssica, Dansa contemporània, jazz, claqué, flamenc, dansa africana, Rio Abierto, Ioga i Pilates. A l’any 2017 decideix fer un canvi de rumb per dedicar-se a la dansa/moviment expressiu  com a eina per a col·lectius amb diversitat funcional, Parkinson i gent gran. Entén el moviment com a llenguatge d’expressió  vital a través del cos i la música per a millorar aspectes tan importants com la confiança en un mateix, la comunicació de cada persona amb el seu entorn, despertar la creativitat i la cohesió de grup.

ELS NOSTRES MECENES

…que ens donen ànims

Des de Bellànima volem donar les gràcies a tots els mecenes que han fet possible que aquest projecte es fes realitat.

Mecenes:

Jordi Tarradellas / Jordi Aliberas / Brian Hume / Cristina Alsina / Carme Esquerra / Xavi Valls / Roser Alonso / Jordi Alsina / Ferran Jornet / Marta Roca / Roger Jornet / Núria Calsapeu / Anna Guillem / Rosa Rallo / Olga Moragas / Quim Spa / Karen Garcia / MAP assessorament i serveis s.l. / Xevi Pannon / Anna Cabot / Helena Saurí / Ana Latorre / Domenec Psykorowsky / Carmen del Toro / Bartomeu Gomila / Àngels Opisso / Candid Cuberes / Anna Canals / Xavier Senra / Laia Santaugini / Eva Cerveto / Yolanda Estany / Anna Miquel / Jordi Garcia / Carlos Lorente / Moisès Maicas / Mireia Puig / Isa Medina / Sònia Landa / Rosa Carrera / Verónica González / Roger Canals / Anna Domenich / Joan Aliberas / David Mullor / Montse Escoda / Imma Montserrat / Joan Lluis Jornet / Roser Tutusaus / Anna Mª Ginestà / Pepe Novellas / Núria Encinas / Olga Sanromà / Roger Ferrer / Meritxell Sanromà / Carles Soriano / Martí Manent / Laia Blasco / Coloma Moreno / Teresa Feliu / Dolors Manté / Sol Vázquez / Montse Roura / Laia Galdon / Marta Castelló / Carles Novellas / Ricard Jornet / Helena / Mònica Ruiz / Maria Bermúdez / Visu / Jorlucas1 / Badalsr / Mimirimimi