Iniciem un projecte intergeneracional amb l’escola Germanes Bartomeu

IMG_1136b

Iniciem un projecte intergeneracional amb l’escola Germanes Bartomeu

Realitzem una primera sessió conjunta entre els nenes i nenes de segon de l’escola Germanes Bartomeu i el grup de Bellànima del Centre de Dia MAP de Mataró.

Es tracta de crear un espai on nens i nenes i persones grans poden compartir a través del moviment, la música i la tendresa, trencant prejudicis i apropant dues mirades allunyades per l’edat.

Aquesta activitat forma part d’un projecte intergeneracional que volem desenvolupar de febrer a maig de 2018. L’activitat constarà de divereses sessions mitjançant dinàmiques adaptades d’expressió i moviment corporal. Paral.lelament l’escola treballarà amb els nens i nenes temes relacionats amb la vellesa i la mirada cap a ella, per així afavorir les relacions i la convivència.

La sessió ha resultat molt positiva: els nen han conegut què és un centre de dia, han après a fer moviments amb el cos, han fet massatges, han escoltat als avis cantar, els han ajudat a moure’s; i els avis agraïts de compartir la seva sessió setmanal de Bellànima amb el grup.

Aquesta activitat s’ha realitzat amb el suport de: Ajuntament de Mataró i Diputació de Barcelona.