Projecte intergeneracional amb l’escola Germanes Bartomeu i el Centre De Dia MAP

IMG_20190124_121909

Projecte intergeneracional amb l’escola Germanes Bartomeu i el Centre De Dia MAP

Per segon any consecutiu Bellànima col.labora amb l’escola Germanes Bartomeu de Mataró i el Centre de Dia MAP, també de Mataró, a través d’un projecte intergeneracional.

Al llarg de 4 sessions,que es portaran a terme durant aquest segon trimestre, els alumnes de segon de primaria de l’escola visitaran el Centre de Día i allà participaran, juntament amb els usuaris i usuàries del Centre, dels tallers que Bellànima hi imparteix de forma regular. A través d’aquestes sessions de dansa i moviment expressiu posarem en contacte aquestes dues generacions per tal que es comuniquin, comparteixin vivències i experiències i generin un vincle que els permeti ampliar i enriquir la relació entre ells i elles.

La setmana passada dues talleristes de Bellànima van presentar el projecte als alumnes de l’escola. Els van llegir una carta que la gent gran del Centre de Dia els havia escrit convidant-los a participar en el projecte, van visionar un vídeo del projecte intergeneracional que es va fer de l’any anterior i van fer un tastet moviment expressiu. Els alumnes van mostrar molta curiositat, moltes ganes i molta il.lusió per començar i vivenciar aquesta experiència.

El projecte està dirigit i serà impartit per la Cristina Castellà, educadora infantil especialitzada en psicomotricitat i ballarina professional.

Amb el suport de l’Ajuntament de Mataró i la Diputació de Barcelona.