Nosaltres percebem que el taller té efectes positius per a les persones grans, però què diu l’equip tècnic del centre de dia?

Nosaltres percebem que el taller té efectes positius per a les persones grans, però què diu l’equip tècnic del centre de dia?

Ens reunim amb l’equip de professionals del centre de dia MAP per valorar els efectes de Bellànima. Ja portem uns mesos realitzant l’activitat regularment i creiem que és un bon moment per valorar-ne els seus efectes.

L’equip comenta que els usuaris participen de forma voluntària a les activitats i els dijous falten cadires a la sala: “No hi ha ningú que digui: no, no… no tinc ganes”.

El taller agrada als usuaris perquè “és una activitat diferent”. El fet de treballar amb les mans, amb parelles, amb grup, reforça la unió del grup, “crea cohesió grupal, que és difícil en un centre”. Al dia a dia en el centre es respira més respecte entre ells: “Abans competien més entre elles, es criticaven més. Des de que fan Bellànima això no passa tant. Pensa que una baralla ens desmunta tot el grup. Ara s’ajuden més, es crea germanor, una sensació d’ajudar-se més entre ells”.

Compartir les seves paraules i percepcions ens donen un impuls per a continuar treballant. Gràcies per la vostra confiança!

Seguim!!